مواد لازم پاستای پنیری

 

مرحله اول:

در ابتدای کار مرغ را طعم دار کنید و بپزید. جهت اینکار در ابتدا پیاز را پوست بگیرید و تمیز کنید سپس در قابلمه خرد کنید. دو قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و روی شعله متوسط تفت دهید تا کمی سرخ شود. گوشت مرغ شسته شده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا برشته شود. سپس نمک، زردچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. مواد رو هم بزنید و زیر و رو کنید. 5 دقیقه که تفت دادید یک لیوان آب اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید و به مدت 40 تا 50 دقیقه اجازه دهید تا مرغ خوب پخته شود.

مرحله دوم:

در این بین سس بشامل با طعم سیر را درست میکنیم. ابتدا سیرها را به مدت 20 دقیقه بخیسانید و سپس آن ها را پوست بگیرید. در ادامه آن ها را داخل تابه بریزید و تفت دهید تا از بوی آن متوجه شوید که از خامی درآمده است. آرد اضافه کنید و دوباره هم بزنید. پس از 2 دقیقه که تفت دادید نصف شیر را اضافه کنید و با هم زن خیلی سریع هم بزنید تا گلوله نشود.

پس از گذشت 5 دقیقه مواد شما شروع به جوشیدن می کند سپس باقیمانده شیر را اضافه کنید و دوباره هم بزنید حال بسته به علایق شما که چقدر سس غلیظ باشد اجازه دهید قل بخورد تا غلظت دلخواهتان را به دست آورید. حال سس بشامل شما آماده است و آن را کنار بگذارید.

 

مرحله سوم:

قارچ ها را بشویید و آبکشی کنید. درون یک تابه به صورت حلقه ای خرد کنید و سه قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه کنید. شعله گاز را متوسط کنید و تفت دهید و اجازه دهید تا بعد از چند دقیقه آب آن کشیده شده و سرخ شود.

 

مرحله چهارم:

گوشت مرغ که پخته شد را با سلیقه خودتان خرد کنید. حتی می توانید آن را ریش ریش کنید یا به صورت مربعی قطعه قطعه کنید و کنار یکدیگر در ظرف بچینید.

سپس 4 یا 5 لیوان آب در قابلمه ای نسبتا بزرگ بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید تا به جوش آید. پس از جوش آمدن دو قاش چای خوری نمک بریزید و هم بزنید. ماکارونی را اضافه کنید و هم بزنید و پس 10 الی 12 دقیقه که ماکارونی ها نرم شد آن را آبکش کنید و روی مرغ بریزید. آن ها را خوب مخلوط کنید.

 

مرحله پنجم:

فر را روی دما 0 درجه تنظیم کنید و اجازه دهید تا گرم شود.

 

مرحله ششم:

سس بشامل با طعم سیر و قارچ های سرخ شده را به مواد مخلوطی اضافه کرده و آن ها را هم بزنید. آن را درن یک ظرف نشکن گذاشته و مرتب کنید تا پس از پخت ظاهر آن زیبا باشد.

حال پنیر پیتزای رنده شده را به طور یک دست روی مواد خود بریزید و درون فر بگذارید. پس از گذشت 25 دقیقه گریل را روشن کنید و اجازه دهید تا به مدت 5 دقیقه خوب برشته شود.

حال

پاستای پنیری شما آماده است و میل کنید.

طرز تهیه پاستا پنیری با کوکتل گوشت سولیکو

طرز تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ

 

دستور پخت پاستای پنیری